Maniac

Bild på "morfars" vardagsrum. Inte alla som har en bil brevid tvn! Suddig var bilden dock. Kände bara att det är lite tråkigt att göra inlägg utan bild..
 
Iallafall, sitter just nu och väntar på mormor, missade bussen såklart. Men mormor är räddaren i nöden och ställer alltid upp! Idag tänkte jag fara och simma på min håltimme, sedan efter skolan ska jag gymma. Har börjat träna ganska ofta nu faktiskt! Om det skulle gå två dagar så skulle jag känna ojojoj, måste dra mig till gymmet nu altså! Men ett år sedan så tänkte jag mer, äh jag tränade ju förrförra månaden, det räcker. Man blir lätt inne i att träna när man faktisakt börjar! Ett lite osammanhängande och ack så ointressant inlägg men bättre än inget. Tro jag, haha. Ska iallafall låta min mor som skriker otåligt i örat få överta datorn nu, so byeeeee så länge, hadee
 
 

Projektarbete Gibson SG

Är så less på skola, i die. Det som får mig att gå runt är tanken på att studenten är nära och på att få spela på min helt egengjorda el gitarr. En gibson. Åhhhhhhh, ryser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dreggel

Är såååå TRÖTT nu. Barnvakt igår åt linnea, gick ju okej, men när hon ska vakna på natten så man aldrig får sova är rätt så jobbigt kan ju jag tycka. Klockan 4 inatt också var hon pigg och skulle kliva upp. Så att jag är lite utav en zombie just nu är väll förståeligt. Hoppas kaffet piggar upp mig så jag inte somnar på skolbänken idag.
 
 
 
 

aaaaa

Fett fula bilder, har bara mobilen som kamera. Iallafall teckning jag gjorde för några månader sen. hemskt ful egentligen men har typ inga bilder så what the fuck.