beger mig...in till gymmet nu snart, klockan halv 7 p
å morgonen. Måste ju utnyttja sina sovmorgnar! Känns lite ont i hjärtat dock att lämna denna sköna säng. Men det är det värt när jag får gå och lägga mig i den ikväll, när jag är helt slut och utmattad efter träning och skola!

howdy

Hallå! Jag är så oerhört enormt lycklig att denna helg är slut. Har jobbat arslet av mig fredag lördag söndag. När jag blev hämtad mormor efter jobbet igår var jag så trött på att vara social, såååååå less på att vara glad, gullig, svara på frågor och prata. (Jobbar på ett äldreboende för er som inte vet) Kan inte fatta hur man kan jobba med det på heltid. Någon helg då då och, visst. Men varje vecka i åratal? Nej fy. Men, det är bra att det finns dom som gör det dock, behövs ju! Idag har jag gått på stan och vart på gymmet för första gången på ca två veckor!! Så skönt. Brux har ju brunnit så blir att fara på f&s nu bara. Sen har jag varit ute på en springtur också. Härligthärligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snälla rara någon

Kan någon bara ge mig en miljon så jag kan täcka kroppen med tatueringar eller? Taaaaaackarrrr. Ne skoja, så vill jag inte ha, men nog skulle en tatuering eller två vara helt underbart, fler också, men just nu är jag verkligen huuuuur sugen som helst på att få dekorera min kropp med lite vackert bläck.

all these things I love

frukosten jag skulle dö för att äta nu. eller okej, det är inte sant, skulle kunna göra den nu om jag inte vore den lata jäveln som jag olyckligtvis är. ORKAR INTE. aja. gott med fil och flingor också! iallafall så ska jag ut och springa nu hade jag tänk. fungerar lite konstigt jag, orkar inte göra god frukost, men att fara ut på en springtur går bra. hel knäppt. eheh. ciao
 
FÖRESTEN kan jag ju dela med mig av receptet på frukostkakan. (för att få sitta en eller två min extra) 
 

Ingredienser:
- Ägg 2 st
- Havregryn 3/4 dl
- Kokosflingor 2 matskedar
- Mosad banan 1 st
- Bakpulver 1 tsk
- Kakao 1 ½ msk
Rör samman dessa ingredienser i en djup skål som du slänger in i micron. Jag körde på högsta värme i ungefär 3,5 minuter men det beror på hur djup skål du har. Börja med 2,5 minuter och känn efter!

Hittade receptet på http://foodporn.devote.se/

En sida jag rekomenderar starkt! Den har både nyttiga och lite onyttigare alternativ på recept, denna frukostkaka är en nyttig variant! Själv la jag en slags smoothie ovanpå, innehöll frysta hallon, havreyoghurt och ett halvt äpple.

 

 

NORGE

Lite bilder från norge. Haft det jättebra, dock så hade vi lite otur med vädret. Toppen väder dagen vi kom upp och när vi åkte hem. Typiskt. Fisket har inte heller varit det bästa, jag fick kanske 8 fiskar sammanlagt.. MEN, man kan inte annat än att ha det kul med min tokiga familj. Vi har sett film, spelat kort, målat ägg, målat människor(äggmålandet gick lite överstyr he he), gått på promenader, ätit (MASSOR), fiskat, byggt en snösoffa och ja, massa! Men skönt att vara hemma i sverige nu, saknat gymmet! haha. Men ska ut på en prommis nu så hörs! 
 
(DÅLIGA MOBIL BILDER, menmenm)